ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΑΝΙ

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΠΛΑΚΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Διεύθυνση - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Διεύθυνση: ΠΛΑΚΑ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ Τ.Κ. - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τ.Κ.: 73008
Περιοχή - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Περιοχή: Χανίων Κατηγορία - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο: 2825032089 Fax - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Fax: -
Κινητό - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Κινητό: 6999443299 E-mail - ΤΑΒΕΡΝΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Υπεύθυνος: ΦΩΤΕΙΝΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΑΒΕΡΝΕΣ Ιστοσελίδα:
 Έχοντας πλέον μπει στην 3η δεκαετία λειτουργίας του, το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ είναι συνώνυμο με την ποιότητα, με την μεγάλη ποικιλία στις γεύσεις του και τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.   Αυτό που κρατάει το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ στην πρώτη γραμμή, είναι τα καθημερινά φρέσκα λαχανικά, τα αγνά υλικά, σεβασμός στις παραδοσιακές συνταγές, η καθαριότητα και το γρήγορο, καλό και ευγενικό σέρβις.    Εξαιρετική μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών (πάντα με ...
Επισκέπτες: 20109

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΠΛΑΚΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΠΛΑΚΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

 Έχοντας πλέον μπει στην 3η δεκαετία λειτουργίας του, το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ είναι συνώνυμο με την ποιότητα, με την μεγάλη ποικιλία στις γεύσεις του και τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.
 
Αυτό που κρατάει το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ στην πρώτη γραμμή, είναι τα καθημερινά φρέσκα λαχανικά, τα αγνά υλικά, σεβασμός στις παραδοσιακές συνταγές, η καθαριότητα και το γρήγορο, καλό και ευγενικό σέρβις. 
 
Εξαιρετική μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών (πάντα με κρητικό ελαιόλαδο) με γεύσεις η μία καλύτερη από την άλλη, προσφέρει μία αξέχαστη γευστική απόλαυση.